Fræna VGS > Nyheter

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2019-2020

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Hospitering ved Fræna VGS høsten 2019

Velkommen til hospitering ved Fræna VGS

Lansering av meldeknappen 25. September

Meld fra om skolemiljø!

Valgdebatt for elevene på Fræna vgs

Det ble holdt valgdebatt onsdag på Vonheim i Malmefjorden. Her kom politikerne med sine valgkampsaker og synspunkt som de presenterte for elevene på Fræna vgs. Under debatten fikk elevene videre innsyn i hva de lokale politikerne ønsket og gjøre for dem og det lokale samfunnet. Dette arrangementet er en del av prosessen med å informere og forbedre elevene på det kommende kommune- og fylkesvalget.

Skolearena og foresattepålogging

Alle skolene i Møre og Romsdal er åpne for foresattepålogging i Skolearena. Foresatte får egen pålogging slik at de får tilgang til underveisvurderinger i fag, fravær og merknader til barna sine.

VIKTIG INFORMASJON OM SKOLESKYSS

GJELDER ALLE PÅ VG1, VG2 og VG3!

Tid og sted for oppmøte skolestart

Mandag 19. August kl 08:10

Sommerstengt kontor

Kontoret på Fræna vgs er stengt i ukene 28, 29, 30 og 31.

Vi vil sjekke likevel e-posten i denne perioden, og telefonen blir kobla over til kontorleders mobiltelefon i disse ukene.

Noen smarte råd til skolestart

Her kommer informasjon og tips til ting du bør tenke på eller ha oversikt over ved skolestart:

Informasjon om skolestart på Fræna vgs 2019

Mandag 19. august er skolestart. Vi på Fræna vgs gjør alt klar til å ta imot våre nye elever – men noe må dere gjøre selv. Litt informasjon om dette finner du her.